HAKKIMIZDA

Yalova Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜFİZYOM) toplumun sağlıklı yaşam kalitesinin yükseltilmesi, doğru egzersiz ve uygun sporların yapılması, geliştirilmesi, fizyoterapi ve rehabilitasyon alanlarında uygulama, araştırma, eğitim ve hizmet konularında çalışmalar yapmak amacıyla Yalova Üniversitesi’nde kurulup çalışmalarını sürdüren bir kurumdur.

Merkez bünyesinde çeşitli kurs, seminer, sempozyum, panel ve kongrelerle klinisyen, akademisyen, hastalar ve sağlıklı bireyler eğitilmektedir. Merkez bünyesinde Kalkınma Ajansı, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği projelerine yönelik araştırmalar planlanarak alanında yetkin akademisyenler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.