Bir Adım Bin Nefes 2

Merkez müdürümüz Doç. Dr. Asuman SALTAN ve beraberinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü gönüllü öğrencileri 14 Mayıs 2022 tarihinde Dört Mevsim Yaşam Koçluğu Spor Kulübü ve Doğa ve Bisiklet Dostları Grubu’ nun düzenlediği Bir Adım Bin Nefes 2 etkinliğine katılmıştır.

Etkinlikte özel çocuklarımız ve aileleri ile Doğada Dört Mevsim Dostluk Farkındalığı başlığı altında bir araya gelinmiştir. Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi, Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ve Hersek Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi gezisi sonrası tüm katılımcılar birer Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Altınova Belediyesi Doğa Pasaportu sahibi olmuşlardır.

Nazik davetleri için Dört Mevsim Yaşam Koçluğu Spor Kulübü kurucuları Nazmiye-Anıl Bıyıkoğlu ve Doğa ve Bisiklet Dostları Grubu kurucusu Makbule Budak Çalışkan’ a teşekkür ediyoruz.