Yalova Üniversitesi    yufizyom@yalova.edu.tr 02268155600

Bizden haberler

Bizden haberler ile karşınızdayız...

2023 Döneminde yaptığımız vaka çalışmaları, 6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle ilimizde KYK yurdunda kalan bireylerde gönüllü öğrencilerimiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Araş. Gör. Gözde ACAR ARICA ve Merkez Müdürümüz Doç Dr. Asuman SALTAN' ın destekleri ile yaptığımız Fizyoterapi ve Rehabiltiasyon Danışmanlığı hizmeti, Fizyoterapi ve Rehabiltiasyon Bölümü öğrencilerinden Hamit EFE nin deprem bölgesinde yaptığı staj uygulamaları, yine bölümümüz öğrencileri ile yaptığımız kahvaltı etkinliği, artık üçüncüsünü düzenlediğimiz bu dönem "Joy in Sports" başlığı altında gerçekleşen Hareket Et Rengini Bul etkinliği, YUFİZYO kulübünün kurucusu  Doç Dr Asuman SALTAN ile YU FİZYO Genç Fİzyoterapisler Kulübü' nün 3 yaş kutlaması etkinliği, Özel Gereksinimli Çocuklar ile gerçekleştirdiğimiz fiziksel aktivite etkinliiği, Engelli Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak Otistik bireylerde ergenliğe ait söyleşi etkinliğine katılım, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Bünyesinde gerçekleştirilen Sağlık Akademisi Günleri III te Engelli Bireylerde Topluma Katılımı Yönüyle Spor konusunun anlatımı...Daha bir çok etkinlik geçtiğimiz dönemde gerçekleşmiştir.. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon yaşam kalitesi demektir..Bu alanda gerçekleştirilen insan hayatına dokunan dürüst çalışkan etik ilkeler ile gerçekleştirilen her etkinlikte yer almaya çalışıyoruz; destekliyoruz.  Bizlere her zaman erişebilirziniz birlikte daha bir çok etkinlik yapabilir ya da destekleyebiliriz..