3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da farkındalık etkinliklerimiz devam etmektedir. Bu sene olan etkinlikte ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi KD Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu  (yeni adıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü) kurucusu Prof. Dr. Ferda DOKUZTUĞ ÜÇSULAR' ı ağırlama şansı yakaladık. Kendisi ülkemizde engelsiz üniversite oluşumunun kurucularındandır. Davetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.

Bir diğer konuğumuz ise yılların tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu Eyüp ATIRCIOĞLU idi. Keyifli bir sohbet ile geçen konuşmasında "hayatın her alanında olmalıyız, bir birimize, hayvanlara, doğaya saygılı davranmalıyız" vurgusu yapmıştır. Kıymetli sporcumuza bizleri kırmayıp deneyimlerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

YUFİZYOM olarak 3 Aralık Dünya Engelsizler gününü kutluyoruz.

Bu günün "3 Aralık Dünya Sağlıkta Eşitlik Günü" olarak  hafızalarda kalmasını gönülden istiyoruz.